Please reload

Recente berichten

Tips na het zelfbruinen

June 11, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Fake Bake, voor een natuurlijke, bruine teint.

October 18, 2017

 

In 1995 werd Fake Bake opgezet door een Engelse alleenstaande moeder van twee kinderen. Inmiddels is Fake Bake een miljoenenbedrijf en dat is niet voor niks. Fake Bake is een ware koploper onder de zelfbruiners en een grote naam in Engeland. 

Bij Fake Bake weet je zeker dat je altijd een passend product vindt voor een instant zongebruinde kleur. Door de toevoeging van DHA en Erythulose ben je altijd verzekerd van een natuurlijk resultaat dat extra lang blijft zitten ( blijft tot 50% langer dan andere zelfbruiners ).

 

Fake Bake, meer dan Tanning

 

Door natuurlijke botanische ingrediënten te gebruiken kunnen kunstmatige conserveringsmiddelen vermeden worden. De zelfbruinende tanning producten van Fake Bake bieden ook extra voordelen, denk hierbij aan anti-veroudering, anti-cellulitis en antioxidanten.

 

Fake Bake heeft veel awards gewonnen en is de eerste keus van beauty experts en internationale sterren. Het wordt gebruikt door beroemdheden als Britney Spears, Jennifer Aniston, Jessica Alba, Madonna,Nicole Scherzinger en vele anderen. 

 

Tanstore is fan en wil graag België laten kennis maken met deze fantastische producten!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons op

Contacteer ons

  • Black Instagram Icon

Privacy Statement 

Levering & retour

@2020 by TAN STORE - België

info@tanstore.be

BE0838.275.621

0