Please reload

Recente berichten

Tips na het zelfbruinen

June 11, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Tips na het zelfbruinen

June 11, 2018

 

- Gebruik dagelijks een vochtinbrengende crème, lotion of olie. Zo blijft je huid langer gehydrateerd en dus ook mooier en langer bruin.

 

- Vermijd zwembaden. Wanneer je wilt zwemmen, zal het chloorwater de bruine teint mogelijk van je huid afspoelen, aangezien chloor je selftan sneller laat vervagen. Je kleurtje zal na 1x zwemmen niet weg zijn, maar wanneer je op vakantie gaat en je ligt de ganse dag in het zwembad, dan blijft je kleurtje niet lang op je huid zitten. 

 

- Een goede manier om je selftan look meer natuurlijk te laten lijken overdag, is om bronzer aan te brengen in je nek en decolleté. Dit geeft een meer natuurlijke uitstraling en zorgt voor een gelijkmatige overgang.  Nadat je je zelfbruiner aangebracht hebt, kan je ook het overtollige 'deppen' met je Tanning Mitt op je huid.  Ook een make-up brush doet wonderen op je gezicht, handen en voeten. Breng een beetje zelfbruiner aan op je brush en breng hem aan met ronde bewegingen. 

 

- Als je je afdroogt, zorg er dan voor dat je je handdoek dept zodat je kleurtje er niet afgeschuurd wordt.

 

- Na 5 dagen à 1 week kan je weer scrubben en je bruiningsritueel herstarten 24 uur na het scrubben. Je gezicht kan je al iets vroeger terug aanbrengen gezien je daar meer gaat reinigen tijdens de week.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons op

Contacteer ons

  • Black Instagram Icon

Privacy Statement 

Levering & retour

@2020 by TAN STORE - België

info@tanstore.be

BE0838.275.621

0