Please reload

Recente berichten

Tips na het zelfbruinen

June 11, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Tips tijdens het zelfbruinen

June 11, 2018

 

 

 

- Zorg ervoor dat je gehele lichaam gelijkmatig ingewreven is met de zelfbruiner. Dit zorgt ervoor dat de actieve ingrediënten gelijkmatig over je lichaam verspreid worden om een mooie goudbruine teint te ontwikkelen. Door de 'color guide' ( bruine kleur ) in onze producten is het makkelijk om te zien waar je al geweest bent en ben je zeker van een streeploos resultaat!

 

- Ga lichtjes met je zelfbruiner over ellebogen, knieën, handen en voeten. Gebruik een Tanning Mitt om lichtjes te gaan over deze lichaamsdelen. Buig je knieën en ellebogen voor het meest natuurlijke resultaat.

 

- Op je gezicht: je brengt een klein beetje zelfbruiner aan op de bovenkant van je Tanning Mitt. Breng je zelfbruiner aan met draaiende beweging en vermijd je haargrens en je wenkbrauwen.

Een goede truc is om een zachte make-upborstel te gebruiken. Verdeel je selftan zo over het gezicht alsof je je poeder aanbrengt.

 

- Zorg ervoor dat je altijd je armen en andere lichaamsdelen voor de spiegel checkt. Plekjes onder de armen en onderaan de benen worden snel vergeten.

 

- Wacht 1 minuut om je kledij aan te trekken. De quick drying formule zorgt ervoor dat je kleurtje na 1 minuut al ingetrokken is bij de mousses en crèmes van Loving Tan. Bij de producten van Fake Bake wacht je best 2 minuten.

 

- Draag losse en donkere kleding. Voor een natuurlijke look kun je het best nauwe kleding tijdens de ontwikkelingstijd van de selftan vermijden. Na afspoelen van je zelfbruiner mag je lichte en witte kledij dragen, dan gaat de kleur er niet meer af!

 

- Hoe langer de actieve ingrediënten op jouw huid blijven zitten, des te donkerder je huid zal worden. Het is aan te raden om de Loving Tan Deluxe Bronzing Mousse 6 tot 8 uur op de huid te laten zitten. Sommige verkiezen daarom om het kleurtje 's avonds aan te brengen en de ganse nacht te laten inwerken. Dan zweet en beweeg je minder en sta je ’s morgens op met een fantastich kleurtje! De producten van Fake Bake mogen er al af na 6 uur, maar het kan geen kwaad om ze de hele nacht op te laten. Enkel bij de specifieke formules van de Fake Bake 60 minutes en de Express Range van Loving Tan moet je de tijden respecteren die op de verpakking staan, anders loopt het fout.

Gebruik je de producten overdag, dat is geen enkel probleem! Maar let op voor gebruik van water, daar je zo strepen kan veroorzaken. Hevig transpireren ook vermijden voor een streeploos resultaat.

 

- Na de ontwikkelingstijd spoel je de zelfbruiner af. Spoel de zelfbruiner niet af met zeep. Het is aan te raden om de overtollige zelfbruiner in de douche met je handen af te spoelen. Zo wordt ervoor gezorgd dat het actieve ingrediënt gelijkmatig verspreid verwijderd wordt en er niet afgeschrobd wordt.

 

- Dep jezelf voorzichtig droog. Zo voorkom je dat je bruine kleurtje eraf geschuurd wordt.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons op

Contacteer ons

  • Black Instagram Icon

Privacy Statement 

Levering & retour

@2020 by TAN STORE - België

info@tanstore.be

BE0838.275.621

0