Please reload

Recente berichten

Tips na het zelfbruinen

June 11, 2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

Tips vóór het zelfbruinen

June 11, 2018

 

- Scheer en scrub je huid minstens 24 uur voordat je je zelfbruiner aanbrengt. Dit zorgt voor een egale teint. Scheren en scrubben zorgt ervoor dat je poriën openstaan, als je dan meteen zelfbruiner aanbrengt heb je kans op bruine ‘spikkeltjes’. Vandaar dat het beter is om de dag ervoor alle voorbereiding te doen.

 

- Breng op je gezicht en op de droge plekjes op je lichaam zoals ellebogen, enkels, handen en voeten een hydraterende crème aan zodat deze plaatsen niet teveel zelfbruiner gaan opnemen. Zelfbruiner hecht zich vast aan je dode huidcellen, dus op deze plaatsen kan je snel met over pigmentatie zitten. 

 

- Zorg ervoor dat je voldoende tijd hebt om je zelfbruiner aan te brengen, of het nu in je dagelijkse routine is of voor een speciale gelegenheid. Het duurt ongeveer een kwartier om zelfbruiner aan te brengen over je ganse lichaam.

 

- Breng selftan aan voor een spiegel met natuurlijk of fel licht, zodat je geen plekken mist. Het is ook handig om een bad of stoel te gebruiken om je been op te leggen wanneer je het product aanbrengt.

 

- Het is aan te raden om één tot twee dagen vóór een speciale gelegenheid zelfbruiner aan te        brengen. Zo heb je ook de kans om nog een extra laag aan te brengen, indien dit nodig is.

Mocht je vinden dat je zelfbruiner niet genoeg kleur geeft na 1 keer, dan kan je de dag erna                nogmaals je zelfbruiner aanbrengen, 3 x na elkaar is not done.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons op

Contacteer ons

  • Black Instagram Icon

Privacy Statement 

Levering & retour

@2020 by TAN STORE - België

info@tanstore.be

BE0838.275.621

0